Ons kantoor

Ozlo Accountants is een accountants- en administratiekantoor dat al meer dan 50 jaar bestaat. Met onze 13 medewerkers staan we garant voor een klantgerichte en laagdrempelige aanpak. Onze betrokkenheid vertaalt zich in het actief mee denken met de cliënt bij al het reilen en zeilen van de onderneming en de branche waarin de cliënt actief is. Wij luisteren naar wat de cliënt beweegt, onderhouden regelmatig contact en zijn beschikbaar als men ons nodig heeft. De belangen van onze cliënten worden behartigd door een vaste contactpersoon.

De sfeer bij ons is laagdrempelig en informeel. U kunt meestal direct terecht met uw vragen, per e-mail of telefoon. Wij zijn er op gericht uw vragen ook direct of zo snel mogelijk te beantwoorden in heldere en begrijpelijke taal.

Met actuele cijfers zijn beslissingen eenvoudig te onderbouwen

Onze werkwijze

Onze ervaren en deskundige Registeraccountants waarborgen, met de ondersteuning van onze overige medewerkers, een hoogwaardige dienstverlening. De vaktechnische kwaliteit van onze beroepsuitoefening is voor ons heel belangrijk. De laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied en op accountantsgebied worden nauwlettend gevolgd en zoveel mogelijk direct toegepast bij onze werkzaamheden.

Wij beschikken daarnaast over een netwerk van specialisten op allerlei aangrenzende vakgebieden zodat wij onze klanten zo volledig mogelijk van dienst kunnen zijn. Hierdoor hebben wij beschikking over nog meer specialistische vakkennis op o.a. het gebied van belastingzaken, juridische kwesties, verzekeringen en pensioen & zorg.

Moderne & up to date kantoorautomatisering

Door het gebruik van moderne en up to date kantoorautomatisering zorgen wij voor een snelle en efficiënte verwerking van uw gegevens. Maar ook als u een deel van uw administratie zelf wil doen kunt u bij ons terecht voor praktische begeleiding. Desgewenst kan een medewerker in het begin over uw schouder meekijken.

Onze prijsstelling is concurrerend, gebaseerd op tijdsbesteding en de complexiteit van de diensten die u wenst.

Service

Ozlo Accountants zorgt goed voor zijn cliënten. Alle medewerkers staan voor u klaar om u adequaat en tijdig van dienst te kunnen zijn.